dilluns, 28 de novembre de 2016

LA CAPSA DE VIDA DE N'ADRIÀ

Avui, n'Adrià, juntament amb la seva mamà, na Bea, ha fet l'activitat de les capses de vida. Duia una capsa preciosa, pintada de molts de colors, i a la tapa, hi posava el seu nom: ADRIÀ. Al voltant del seu nom hi havia molts de nombres, els ha dit en veu alta i els ha endevinat a quasi tots! Què gros! Ens ha explicat que aquesta capsa l'ha feta amb la seva mamà i ha emprat pinzells i pintura. Mirau quina preciositat!


Ben content, n'Adrià ha anat treient tot el que duia dins la seva capsa. Ens ha explicat que el seu color preferit és el vermell i el seu menjar predilecte, el iogur. Pel que fa a la seva jugueta o joc preferit, ens ha dit que li encanta jugar amb un joc molt xulo de la "Patrulla Canina" i, a més, li agrada molt anar amb una moto de color vermell, l'hem vista i és xulíssima! Ens ha mostrat moltes fotos: una de quan era molt petitó i estava tombadet amb un pijamet de color verd; una altra d'ara, que és molt gros, amb la seva germaneta Júlia. Na Júlia feia tres mesos i duia una corona molt guapa que li havia fet la seva mamà. I una foto de la seva família: el seu papà, la seva mamà, la seva germaneta i ell. N'Adrià quan mostrava aquesta foto, deia que estaven volant perquè només es veia el cel amb molt de núvols blancs. 
I quins objectes duia dins de la seva capsa? El primer que ens ha ensenyat és una manteta blanca que dormia amb ella quan era un bebè. Era tan suau que li agradava moltíssim. Un xumet de color blanc amb formes de color groc, vermell i blau. Ens ha explicat que ell ja és molt gros i no dorm ni amb la manteta ni amb el xumet. Una jugueta del canet Marshall, de "La Patrulla Canina". Ens ha dit que el dàlmata Marshall és el seu preferit, dorm i juga molt amb ell. També ens ha contat que quan era petit, li encantava els dibuixos de "Pocoyó" i ens ha duit a mostrar titelles d'alguns dels personatges d'aquest dibuixos: en Pocoyó, en Pato, n'Elly, na Loula i en Pulpo. Què bé ho ha fet i què divertida la seva capsa!


Moltíssimes gràcies, família de n'Adrià, per ajudar-lo a fer l'activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada