dimarts, 13 de desembre de 2016

LA CAPSA DE VIDA D'EN PAU

Avui en Pau ha fet l'activitat de les nostres capses de vida. Ha entrat a la classe molt content acompanyat de la seva mamà, na Fátima. El primer que ha fet, ha estat explicar-nos com havia decorat la capsa: l'ha folrada de paper vermell, ha pintat el seu nom amb ceres, l'ha decorada amb gomets de color verd, groc i blau i ha aferrat personatges de dibuixos animats que li agraden molt: n'Spiderman, en Hulk, na Pepa Pig i en Chase de la Patrulla Canina. Mirau que preciosa li ha quedat!


En Pau ens ha explicat que el seu color preferit és el lila, com n'Asia! I el menjar que més li agrada són els macarrons. Sabeu quina és la seva jugueta preferida? Idò una guitarra de fusta que li va regalar la seva cosineta Clàudia. Li agrada molt cantar i toca la guitarra. L'hem vista en foto i l'hem trobada molt polida, ens ha dit que un dia ens la durà a mostrar a la classe i així tots la podrem veure. 
I, quines coses duia a dins la capsa? Idò les tres fotos: la primera era de quan era molt petit i estava a l'hospital perquè havia acabat de néixer. Duia un pijamet blanc preciós i hem vist que en Pau no era gaire petit, és que havia nascut amb més de quatre quilos!! A una altra foto hi havia en Pau que duia un bolquer i un xumet blau i estava gatejant per casa seva. La seva mamà ens ha dit que quasi quasi ja estava a punt per començar a caminar. La segona foto sortia la seva família: el seu papà, la seva mamà i en Pau i duien un gorro pel cap i anaven molt polits perquè celebraven la festa de Cap d'Any. La darrera foto era una foto actual d'en Pau i estava dins un avió que partien de viatge. A més a més de les fotos, en Pau també ens ha duit a mostrar en "Miau", un moixet que li van dur els Reis Mags quan era un bebè i li agradava molt jugar amb ell, sempre el duia per tot on anava. Un munyeco que si li estires una cordeta fa música relaxant. També era de quan era un bebè i quan escoltava aquesta musiqueta, es quedava molt tranquil.let i es dormia. Un pitet de color verd i blanc que el duia quan era un bebè; una pilota negre amb gomets aferrats. Ens ha explicat que li encanta jugar a futbol amb el seu papà i amb els seus cosinets Dani i Héctor, i aquesta és la seva pilota preferida. Per acabar, un tren de lego preciós que si pitges un botó es posa en marxa i camina tot sol. Fins i tot hem vist que dins el tren hi havia dos passatgers i un maquinista. Molt i molt bé Pau! Ens ha encantat la teva capsa!

Moltíssimes gràcies, família d'en Pau, per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada