dijous, 27 d’octubre de 2016

EL RACÓ DE MANIPULACIÓ I ELS ANIMALS

Els dimecres i dijous al pati, ens toca jugar amb ANIMALS i amb material que anirem posant i canviant al RACÓ DE MANIPULACIÓ. Ara, en aquests moments, tenim pasta i feim una xalada!

Famílies, encara tenim la capsa bastant buida, us animau a dur més pasta així jugarem més contents?
Gràcies!

dimecres, 26 d’octubre de 2016

Visiteu el bloc de música!

Hola famílies! Si visiteu el bloc de música podreu veure una de les darreres activitats que els vostres fills/es han fet a l'aula de música... l'escala pentàfona del xino Ximfumfà!
Cliqueu a la imatge per visualitzar-ho!

ACTIVITATS DE HALLOWEEN

Durant aquesta setmana a les classes d'anglès feim activitats relacionades amb la festa de HALLOWEEN. Avui hem anat a la porxada i hem fet una xalada amb tot el material que les mestres d'anglès havien preparat... Aquí teniu un recull de fotos i podeu veure què bé ens ho hem passat!

 

dimarts, 25 d’octubre de 2016

LES BICICLETES

Els dimarts ens toca jugar al pati amb les BICICLETES. Hem fet una xalada! Mirau, mirau...
Sabeu què ens tocarà demà?
EL RACÓ DE MANIPULACIÓ I ANIMALS.

dilluns, 24 d’octubre de 2016

LES ZONES DE JOC DEL PATI

Avui, hem començat amb les zones de joc del pati. Tenim moltes zones per jugar amb jocs molt divertits: les bicicletes, la caseta, els animals, els contes, la pissarra, la taula d'experimentació, l'arener i les construcions. Cada dia, els tres grups d'infantil tenen assignat una zona i així tots i totes anam canviant de racó i jugam amb tot el material del pati. 
Avui a nosaltres ens ha tocat jugar amb l'arener i hem fet una xalada!! Mirau...

Sabeu què ens tocarà demà??
 Les bicicletes!! 
Què bé ens ho passarem!

divendres, 21 d’octubre de 2016

ELS CONTES DELS FILLETS DE CINQUÈ

Avui, na Xus, la tutora de quart, ha vengut a la nostra classe amb en Victor i en Jordi, dos alumnes de cinquè, per contar-nos un conte: La llebre i la tortuga. A partir d’aquesta setmana, cada divendres vendran alumnes de cinquè i ens llegiran un conte. Ens hem portat molt bé i hem xalat moltíssim! Ens agrada molt que venguin altres fillets a la nostra classe.


Moltíssimes gràcies Víctor i Jordi!
 Ho heu fet molt bé!

SORTIM A RECICLAR

Avui ha vengut na Susi, la mestra de primer, a la nostra classe i ens ha dit si volíem anar amb ella i amb altres fillets i filletes de l'escola per  recollir de les classes el cartró i el plàstic per reciclar. N'Asia i en Quin han estat els primers, a partir d'ara, dos fillets o filletes acompanyaran na Susi cada divendres per recollir el reciclatge.


LA LLETRA A

Com cada setmana, avui hem après una lletra nova. Ha tocat el torn de la A. N'Antònia l'ha dibuixada a la pissarra i mentre la feia ens anava dient que la A "és una muntanyeta que puja i baixa i enmig li feim un cinturó". N'Antònia anava dient els nostres noms en veu alta i ens hem fixat que n'hi ha molts que la tenim. Ens hem centrat amb els fillets que la tenen davant: ANUAR, ALEX, ADRIANA, ADRIÀ, ADAM i ASIA.

Aquests fillets han decorat la lletra i ha quedat preciosa, mirau, mirau! 

La posarem a devora la i la S. Quina lletra aprendrem la setmana que ve?


dimecres, 19 d’octubre de 2016

EL CUENTO EN CASTELLANO CON COCO

Hoy ha venido a nuestra clase Mercè, la maestra que cada miércoles vendrá a contarnos un cuento en castellano. Ha venido acompañada de un sombrero y dentro había COCO, el ERIZO. Coco ha viajado mucho y nos contará cuentos de todo el mundo. La lengua que utilizaran Coco y Mercè será la castellana y se dirigirán a nosotros en castellano y nosotros tendremos que hacer lo mismo con ellos. 

Bienvenidos Coco y Mercè. Seguro que nos lo pasaremos muy bien todos juntos.

dimarts, 18 d’octubre de 2016

LA LLETRA S

La setmana passada vam conèixer una lletra nova, la S de SERP. Com que no tenim cap fillet que comenci amb aquesta lletra, hem posat una foto de la serp que surt al conte d'en Tabalet. El maquinista de divendres passat, en Marcos, ha estat l'encarregat de pintar la S amb pintura verda. Mirau que polida ens ha quedat! Ara ja sabem dues lletres, la T  de Tabalet i la S de Serp. Quina serà la propera lletra?

dilluns, 17 d’octubre de 2016

DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

Avui a classe hem contat aquest conte: DE QUÈ FA GUST LA LLUNA? Ens ha agradat tant que aquí us deix l'enllaç per si ho voleu mirar a casa...Amb aquest conte el que pretenem treballar és la generositat i la solidaritat. Aprendrem que si treballam en equip, és més fàcil aconseguir els nostres somnis. També, parlarem dels nostres gustos, de les coses que ens agraden i de les que no ens agraden.

dijous, 13 d’octubre de 2016

MENJAM MAGRANES!

Durant aquests dies, hem estat molts els fillets i filletes que hem duit material de la tardor. Molts de nosaltres hem duit MAGRANES i avui n'Antònia n'ha encetada una, la més madura, i hem vist que a dedins hi ha pinyolets que són de color vermell i l'hem provada... Mmmmmmm!!! Ha estat deliciosa! Mirau, mirau...


El pròxim dia provarem les castanyes que ens va dur en Pau!

ESCRIVIM EL NOSTRE NOM

Durant aquesta setmana, hem continuat treballant el nostre nom. Hem vist que hi ha noms més curts que altres i n'hi ha que comencen per la mateixa lletra. Amb ajuda de n'Antònia, hem mirat les lletres que té el nostre nom, l'hem repassat amb el ditet i l'hem intentat escriure mirant el cartellet. És una tasca complexe, però ja veureu que a poc a poc i amb molta pràctica ho escriurem beníssim! 
Primer hem escrit el nom sense mirar el cartellet i després, mirant el cartellet... Ho penjarem a defora aixi tots els papàs i mamàs ho podran veure.