dimecres, 8 de febrer de 2017

LA CAPSA DE VIDA DE N'ÀLEX

N’Àlex ens va presentar la seva capsa de vida. Ho va fer acompanyat del seu pare i la seva mare. La caixa era molt grossa i dins hi havia moltes coses.
Ens va mostrar un microones que li van portar els reis. Ens va agradar molt perquè dins hi pot posar menjar, es pot programar, fa soroll i quan el menjar està llest, pita com un microones de veritat! També va portar en Mickey, que fa música, balla, conta contes...
Ens va ensenyar un “body” de quan era petitó, ara ja no li estaria bé, perquè ha crescut molt!
De dins la caixa va sortir un conte, “El Rei Lleó”, ens va explicar que era el seu conte preferit. Una altra cosa que li agrada molt és la música, per això ens va mostrar una harmònica, de la qual va tocar alguna nota.
I el que més li agrada de la seva capsa és un ós panda de peluix que empra per dormir cada nit, és molt suau.
N’Àlex ens va ensenyar algunes fotografies on sortia amb la seva família: el seu pare, la seva mare, la seva germana Gabi i els seus avis. En una altra fotografia sortia n’Àlex quan era un bebè.
Abans d’acabar, n’Àlex ens va dir que el seu color preferit és el blau, el joc que li agrada més és anar al parc a jugar i que el seu menjar predilecte són les llenties i els ous bullits, encara que li agraden molts altres aliments.
La caixa era molt xula, era de color blau amb puntets blancs. La va decorar amb l’ajuda de la seva mare i la seva germana. Entre tot el que hi havia aferrat, ens va explicar que va posar una foto d’ell a la platja, ja que li agrada molt anar a la platja. A la tapa hi havia el seu nom, les seves mans estampades amb pintura i un cavall perquè som la classe dels cavalls. Ens va agradar molt la capsa de n’ Àlex!


Moltíssimes gràcies, família de n’Àlex, 
per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada