dimecres, 8 de febrer de 2017

LA CAPSA DE VIDA D'EN ROMEO

En Romeo va venir acompanyat del seu pare, en Jose, per explicar-nos la seva caixa de vida. Ens va explicar moltíssimes coses que ens van ajudar a conèixer-lo millor. Ens va presentar na Sophie, una girafa amb la qual li agrada molt jugar i quan era petit li feia mossos. També “El Grufalo”, que és el personatge d’un conte que li agrada molt.
En Romeo també va dur un xumet amb la seva lletra, la “R”, ens va dir que l’emprava per dormir però quan va fer dos anys el va regalar a uns moixos que hi ha devora casa seva. De dins la caixa també hi han sortit les seves primeres sabates, el “body” que va dur quan acabava de nèixer i un pitet que li va regalar la seva àvia. De la seva àvia també ens ha dit que li agrada molt l’arròs que fa, encara que el seu menjar preferit són les pilotes amb patates fregides.
A en Romeo li encanta sa música i per això ens ha mostrat un disc de Pinyeta Pinyol amb el qual balla i canta i una fotografia on surt amb els gegants. Diu que quan sigui més gros vol ser geganter!
De fotografies n’hi havia algunes que surt amb el seu germà Heros, que és més petit que ell, amb el seu papà i amb la seva mamà, na Laura. En una també sortia dins una excavadora en el taller del seu conco, li agraden molt les màquines i els camions a en Romeo, per això també en té de joguina i són les seves joguines preferides. Fins i tot ens va pintar un tractor de color verd per explicar-nos que aquest era el color que li agradava més. També ens va mostrar una ecografia i una foto de quan estava a la panxa de sa mamà. La darrera imatge era d’en Dani, un ca que té 4 anys.
Per acabar ens va dir que la capsa la va decorar aferrant paperets de color groc amb l’ajuda de la seva mamà i hi van aferrar fotografies i el seu nom. A la capsa també hi havia fotos aferrades d’en Romeo a la platja, li agrada molt anar a sa Mesquida.
Ho va fer molt bé en Romeo, ens va encantar escoltar-lo.
Moltíssimes gràcies, família d’en Romeo, 
per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada