divendres, 3 de març de 2017

LA CAPSA DE VIDA DE NA LUCÍA

Na Lucía ens va presentar la seva capsa de vida acompanyada per la seva mamà, na Patri, i el seu germà, en Sergio. El primer que ens va mostrar va ser un bebè que duu per tot arreu, li agrada molt. Després ens va ensenyar en Teddy, un osset de peluix anglès, na Lucía parla en anglès amb la seva mamà. També va treure de la capsa un moixet rosa i lila (el rosa és el seu color preferit) i un altre moix que li van dur els reis, na Lucía li posava el dit dins la boca i li feia mossets, després caminava i feia bots, és un moix molt divertit!
Després vam veure unes sabates i robeta de quan era petita: els pijames que va dur a l’hospital, un vestidet de pare Noel i un altre vestit d’estiu, perquè quan va néixer na Lucía era el mes de setembre i feia molta calor. Enguany, quan va celebrar el seu aniversari dels 3 anys amb uns quants amiguets i amiguetes, li van regalar una medalla molt especial amb el seu nom, és ben xula!
Els xumets... li encantaven a na Lucía, tant, que en tenia quatre! Una altra cosa que li agrada molt a na Lucía són els contes... en va portar dos, un en anglès d’una princesa i un altre en castellà de la família. El conte de la família fa sons molt graciosos.
Quan és a casa, a na Lucía li agrada fer feinetes. Ens en va mostrar una on sortien tots els companys i companyes de classe i ella hi havia estampat les seves inicials.
Per acabar ens va ensenyar algunes fotografies: una dins la panxa de la seva mare, una altra amb el seu papà, en Joan, la seva mamà i en Sergio i la darrera amb la seva família al Lloc de Menorca, on li encanta anar de visita.
La capsa també era molt polida, la va fer amb el seu papà, amb el nom de na Lucía, el nombre 3 dels seus anys i estrelletes platejades. A més, tenia un munt de colors!
Què bé que ho va fer na Lucía, ens va agradar moltíssim la seva capsa.Moltíssimes gràcies, família de na Lucía, 
per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.

1 comentari: