dijous, 23 de març de 2017

LA CAPSA DE VIDA DE NA WASIMA

Na Wasima ens va mostrar la seva capsa de vida. Per fer-ho, la va acompanyar el seu germà, en Mohsin. Ens van mostrar moltes coses.
Per començar, ens van ensenyar el xumet que portava na Wasima quan era més petita, encara que no fa molt que no duu xumet, el va deixar de dur una mica abans d’aquest estiu. També ens van deixar veure el que era el seu vestit preferit i les seves sabates de quan tenia sis mesos, són molt petitones.
Van parlar de la seva nina preferida... és una nina que li va regalar en Pau quan va fer la festa per celebrar el seu quart aniversari. Li agrada molt i sempre juga amb ella.
Finalment ens van mostrar tres fotografies. En la primera, sortia amb la seva germana, n’Oumnia. La segona foto estava feta al Marroc i hi sortia ella, la seva família i uns amics de la família. La família de na Wasima és del Marroc i hi van de viatge quan poden. Aquest estiu hi tornaran a anar.
La darrera foto era de l’escoleta, el dia que van celebrar els tres anys de na Wasima. Per acabar ens va dir que el seu color preferit és el rosa i que el que li agrada més per menjar són els macarrons.
La capsa de na Wasima era molt polida, la va decorar amb l’ajuda del seu germà. A la part de baix tenia un paper blau amb floretes. La tapa era de color groc i hi havia el nom de na Wasima amb lletres retallades i molts detallats com ara flors, papallones i altres dibuixets. Ens va agradar molt la capsa de na Wasima!


Moltíssimes gràcies, família de na Wasima, per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada