dijous, 23 de març de 2017

LA CAPSA DE VIDA DE N'ADRIANA

N’Adriana va arribar molt contenta a l’escola amb la seva mamà, n’Alícia, per presentar la seva capsa de vida. La capsa tenia floretes i la va pintar de color verd, el seu color preferit, i hi va aferrar dos superherois perquè li agraden moltíssim i ferratines de caretes somrients.
La capsa estava plena de coses. Va començar traient un joguet que li va dur la seva germana, na Daniela, de Barcelona. També ens va mostrar una girafa que tenia per fer soroll quan era petita, en Peter Pan per dir que li agradava molt la seva pel·lícula i en Popó, un osset panda de peluix que a vegades empra per dormir. 
Va ensenyar una manteta de moixets que li va fer la seva mamà per tapar-la quan era petitona. També ens va mostrar la primera robeta que va dur quan va sortir de l’hospital. De quan va néixer, ens va mostrar algunes fotos i imatges de quan estava dins la panxa de la seva mamà i de quan ja havia nascut, a l’hospital, amb la polsera que li van posar els doctors. Quan era petita la seva mamà va guardar un trosset de cabells de n’Adriana i els vam poder veure. El seu xumet... que ja no està sencer perquè uns peixets es van menjar el tros que es posava a la boca!
També ens va mostrar una foto amb la seva família: la seva mamà, el seu papà que nom Juanin, na Daniela i ella al Zoo de Barcelona i una altra que van vestits amb la camiseta de la colla de Grallers des Castell.
Finalment ens va dir que els joguets que li agraden més són els de la “patrulla canina” i que seu menjar preferit és la paella, especialment la de la seva iaia, que la fa boníssima.
Ah! I va treure una sorpresa que ens va encantar: una bossa plena de caramels per compartir! N’Adriana ho va fer molt bé i ens va agradar molt tot el que ens va explicar.

Moltíssimes gràcies, família de n'Adriana, 
per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada