dissabte, 1 d’abril de 2017

LA CAPSA DE VIDA DE N'ANUAR

N’Anuar va venir a l’escola acompanyat per n’Omayma, la seva germana gran que fa sisè. Junts, ens van explicar moltes coses sobre n’Anuar. Dins la capsa hi havia dos peluixos: un ratolinet blau de quan era petit i un osset polar que empra per dormir.
També ens va ensenyar un xumet i unes sabates de quan era petitó. Les sabates ja no les pot emprar perquè li han crescut els peus!
Seguidament ens va mostrar dues fotografies de quan era petit, una amb la seva germana, n’Omayma, la primera vegada que el va agafar, i una altra amb en Mohamed, el seu germà, també de la primera vegada que el va agafar.
El color preferit de n’Anuar és el vermell i li agrada molt jugar a cotxes. També ens va dir que el pastís és el seu menjar predilecte, a n’Anuar li encanta la xocolata!
La capsa també la va fer amb l’ajuda de la seva germana. Junts, van folrar la tapa amb un paper de regal de color blau i hi van aferrar un cor molt gran, el nom de n’Anuar i caretes somrients.
Abans de partir, n’Omayma i n’Anuar ens van repartir uns dibuixos i un caramels ben bons.
N’Anuar ho va fer molt bé, ens va agradar molt poder conèixer més coses sobre ell.                               Moltíssimes gràcies, família de n’Anuar, 
                       per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada