diumenge, 2 d’abril de 2017

LA CAPSA DE VIDA DE N'OLGA

N’Olga ens va presentar la seva capsa de vida acompanyada per la seva mamà. Estava molt contenta i va començar dient que ha crescut molt des de que va néixer. Ens va mostrar algunes fotografies d’ella quan era un bebè, una altra que està amb el seu papà i la seva mamà i una amb el seu conco, ens va dir que l’estima molt. Després ens va ensenyar una fotografia d’aquest hivern on duu un gorro que li va fer la seva àvia.
N’Olga no té un color preferit, en té dos, el rosa i el vermell, encara que li va costar una mica decidir-ho. Li encanta jugar amb els peixos, són les seves joguines preferides i per això va dibuixar un tauró martell i un peix espasa. Ens va dir que el que li agrada més per menjar són els macarrons!
Dins la capsa, hi havia un cuc que n’Olga emprava per jugar quan era petita, feia soroll. Després ens va mostrar na “Ricitos”, una nina que empra per dormir. També ens va mostrar un xumet de quan era petita, encara que no el va emprar gaire. També ens va dir que li agrada molt jugar amb uns daus que tenen dibuixos, és un joc molt divertit, n’Olga tira els daus i s’ha d’inventar una història amb les imatges que li toquen.
La darrera cosa que va treure de la caixa va ser una vareta màgica. La vareta és de la seva disfressa de fada que va dur aquest carnaval a Tenerife. N’Olga va anar de viatge a Canàries i s’ho va passar molt bé.
Per acabar, ens va explicar que va fer la capsa pràcticament sola. La va pintar amb pintura vermella i verda i després hi va aferrar tot un paquet de ferratines de na Peppa Pig i de Ben & Holly’s.
N’Olga ho va fer molt bé, ens va agradar molt la seva capsa!

                                         Moltíssimes gràcies, família de n’Olga, 
                             per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.

1 comentari:

  1. OLGA SA CAPSA A ASTAT FANTASTICA ERAS MOL GUAPA CUANT ERAS PATITA

    ResponElimina