divendres, 24 de febrer de 2017

Avui hi som tots i totes!

PER PRIMERA VEGADA DESPRÉS DE LES VACANCES DE NADAL HEM VINGUT TOTS I TOTES A L'ESCOLA I HEM POGUT FER UNA FOTO DE GRUP PER POSAR A LA CAPÇALERA DEL BLOC. HA ESTAT UN POC COMPLICAT PERQUÈ JA ESTÀVEM UN POQUET CANSATS... ESPEREM QUE LA PROPERA VEGADA QUE POGUEM FER LA FOTO EL DIA ACOMPANYI I LA POGUEM FER AL PATI, DE MOMENT TINDREM AQUESTA APROFITANT QUE HI HA TOTHOM.


dijous, 23 de febrer de 2017

CARNAVAL!!!

Per carnaval ens ho hem passat molt bé a l’escola. Hem vingut de casa vestits d’un color fosc amb un complement d’un color: blau, vermell, verd o groc. A nosaltres ens ha tocat el color groc. N’Amanda ens ha pintat la cara als que volíem de moix, de pirata, de senyor...

Junts, hem fet una festa al pati i hem fet el joc dels colors, ha sigut ben divertit! 
Quan en Joan mostrava el color groc, nosaltres ballàvem. Quan mostrava altres colors, miràvem com ho ballaven els altres i quan mostrava el color blanc... tothom feia una estàtua! 

Després hem ballat igual que altres mestres, com si fóssim animals, abraçats, de tres en tres...

Ens ho hem passat molt i molt bé!


Els fillets i filletes de 5è han penjat aquests vídeos on també sortim nosaltres!


     


divendres, 17 de febrer de 2017

LA LLETRA P

Aquesta setmana hem fet la lletra P de Pau. Ens hem mirat tots els noms de la classe però... ningú més té la P!!! En Pau ha pintat la P amb aquarel·les i amb gotes de color blau.


LA LLETRA M

Aquest trimestre hem començat amb la lletra M de Marcos, ell va ser l'encarregat de decorar-la. Vam veure que n'Adam la té al final del seu nom. També la tenen na Wasima i en Romeo.dimecres, 15 de febrer de 2017

DIA DE LA PAU

El 30 de gener vam celebrar a l’escola el dia de la pau. Per fer-ho, vam cantar una cançó tots junts al pati i vam fer un joc molt divertit!  Cada vegada que sonava un instrument havíem de donar besades, abraçades o agafar-nos de les mans. Va ser molt divertit!
A més, per decorar l’escola vam fer un colom de la pau amb les nostres mans. Tots els fillets i filletes d’infantil van estampar una mà en forma de colom i les vam aferrar a un colom gegant, va quedar preciós!dilluns, 13 de febrer de 2017

L'ORGUE DE SANTA MARIA

La setmana passada vam anar a Santa Maria per escoltar l’orgue i veure com funciona. En Tomé ens va explicar coses molt interessants. Primer ens va tocar una cançó i nosaltres la vam escoltar asseguts al banc. Després ens va mostrar un orgue petit i vam veure com sonava, estàvem tots ben atents. Però el que ens va agradar més de tot va ser pujar dalt i veure com tocava l’orgue, és ben complicat! Hi havia registres amb lletres de 4 colors, segons quin estirava, sonava a un lloc diferent i d’una manera diferent. Per explicar-nos-ho, ens va contar un conte d’animals ben entretingut. Per acabar ens va deixar tocar l’orgue!! Cadascú va estirar un registre i va sonar una nota, va ser molt interessant!

MOLTES GRÀCIES TOMÉ!dimecres, 8 de febrer de 2017

LA CAPSA DE VIDA DE N'ÀLEX

N’Àlex ens va presentar la seva capsa de vida. Ho va fer acompanyat del seu pare i la seva mare. La caixa era molt grossa i dins hi havia moltes coses.
Ens va mostrar un microones que li van portar els reis. Ens va agradar molt perquè dins hi pot posar menjar, es pot programar, fa soroll i quan el menjar està llest, pita com un microones de veritat! També va portar en Mickey, que fa música, balla, conta contes...
Ens va ensenyar un “body” de quan era petitó, ara ja no li estaria bé, perquè ha crescut molt!
De dins la caixa va sortir un conte, “El Rei Lleó”, ens va explicar que era el seu conte preferit. Una altra cosa que li agrada molt és la música, per això ens va mostrar una harmònica, de la qual va tocar alguna nota.
I el que més li agrada de la seva capsa és un ós panda de peluix que empra per dormir cada nit, és molt suau.
N’Àlex ens va ensenyar algunes fotografies on sortia amb la seva família: el seu pare, la seva mare, la seva germana Gabi i els seus avis. En una altra fotografia sortia n’Àlex quan era un bebè.
Abans d’acabar, n’Àlex ens va dir que el seu color preferit és el blau, el joc que li agrada més és anar al parc a jugar i que el seu menjar predilecte són les llenties i els ous bullits, encara que li agraden molts altres aliments.
La caixa era molt xula, era de color blau amb puntets blancs. La va decorar amb l’ajuda de la seva mare i la seva germana. Entre tot el que hi havia aferrat, ens va explicar que va posar una foto d’ell a la platja, ja que li agrada molt anar a la platja. A la tapa hi havia el seu nom, les seves mans estampades amb pintura i un cavall perquè som la classe dels cavalls. Ens va agradar molt la capsa de n’ Àlex!


Moltíssimes gràcies, família de n’Àlex, 
per ajudar-lo a fer l’activitat de les capses de vida.

LA CAPSA DE VIDA D'EN ROMEO

En Romeo va venir acompanyat del seu pare, en Jose, per explicar-nos la seva caixa de vida. Ens va explicar moltíssimes coses que ens van ajudar a conèixer-lo millor. Ens va presentar na Sophie, una girafa amb la qual li agrada molt jugar i quan era petit li feia mossos. També “El Grufalo”, que és el personatge d’un conte que li agrada molt.
En Romeo també va dur un xumet amb la seva lletra, la “R”, ens va dir que l’emprava per dormir però quan va fer dos anys el va regalar a uns moixos que hi ha devora casa seva. De dins la caixa també hi han sortit les seves primeres sabates, el “body” que va dur quan acabava de nèixer i un pitet que li va regalar la seva àvia. De la seva àvia també ens ha dit que li agrada molt l’arròs que fa, encara que el seu menjar preferit són les pilotes amb patates fregides.
A en Romeo li encanta sa música i per això ens ha mostrat un disc de Pinyeta Pinyol amb el qual balla i canta i una fotografia on surt amb els gegants. Diu que quan sigui més gros vol ser geganter!
De fotografies n’hi havia algunes que surt amb el seu germà Heros, que és més petit que ell, amb el seu papà i amb la seva mamà, na Laura. En una també sortia dins una excavadora en el taller del seu conco, li agraden molt les màquines i els camions a en Romeo, per això també en té de joguina i són les seves joguines preferides. Fins i tot ens va pintar un tractor de color verd per explicar-nos que aquest era el color que li agradava més. També ens va mostrar una ecografia i una foto de quan estava a la panxa de sa mamà. La darrera imatge era d’en Dani, un ca que té 4 anys.
Per acabar ens va dir que la capsa la va decorar aferrant paperets de color groc amb l’ajuda de la seva mamà i hi van aferrar fotografies i el seu nom. A la capsa també hi havia fotos aferrades d’en Romeo a la platja, li agrada molt anar a sa Mesquida.
Ho va fer molt bé en Romeo, ens va encantar escoltar-lo.
Moltíssimes gràcies, família d’en Romeo, 
per ajudar-la a fer l’activitat de les capses de vida.